Apartmány Praha, kvalitní a levné ubytování Praha

Apartmány Puškin nabízí příjemné ubytování v centru Prahy nejen pro turisty, kteří přijeli do Prahy na dovolenou  a prohlédnout si historické památky Prahy, ale také ubytování pro rodiny s dětmi či pro tzv. business ubytování – pokoje uzpůsobené pro potřeby obchodních cestujících. Nabízíme jak krátkodobé, tak i střednědobé ubytování v Praze.

Nejen ubytování, ale také široká nabídka jídla a nápojů

V přízemí apartmánového domu Vám můžeme nabídnout výbornou kuchyni s milou obsluhou v restauraci , vinárně a kavárně Puškin s 25% slevou na veškerou Vaši konzumaci jídla i pití.

Ubytování v Praze

Hledáte krátkodobé nebo střednědobé ubytování v Praze? Potom vítejte v Apartmány Puškin! Apartmány Puškin je oblíbený nejen pro své komfortní  ubytování v pohodlných 1 – 6 lůžkových apartmánech, ale také pro svoji polohu v samém centru Prahy 1 – blízko Staroměstského náměstí.

Ubytování v centru Prahy v blízkosti historických památek

Pokud jste milovníci kulturních památek a chcete strávit příjemný pobyt v centru Prahy, je pro Vás Apartmány Puškin ideálním místem pro ubytování. Většina kulturních památek v centru je dostupná jak pěšky, tak MHD. Milovníci dobrého jídla, či nakupování pak určitě ocení široký výběr z řady výborných restaurací či obchodních domů.

Bagi mereka yang ingin menikmati Batam Fery Price suasana kampung dan Kusu Island aktiviti luar, perjalanan dari Pulau Ubin ke Pengerang Ferry To Bintan adalah pilihan yang tepat. Pulau Ubin terkenal dengan keindahan alam semulajadinya, sementara Pengerang menawarkan St John Island Ferry pelbagai aktiviti seperti berbasikal dan menikmati makanan Singapore Desaru Ferry laut segar.